Adverteren op SchaatsApp.nl

Op SchaatsApp.nl geloven we niet in het 'volgooien' van een website met knallende advertenties. Dat vinden bezoekers niet prettig. Liever zoeken we naar vormen van adverteren waar de bezoeker óók gelukkig van wordt! Voor adverteerders resulteert dit direct in betere resultaten!

Hieronder staan een aantal mogelijkheden voor adverteren. Neem gerust contact op voor suggesties op maat!

Prijsvraag in de nieuwsbrief

Een bijzondere manier van adverteren is het weggeven van producten via de SchaatsApp.nl nieuwsbrief. Hiermee bereik je de juiste mensen en creeër je veel goodwill voor je merk. Door een prijsvraag te combineren met een banner en ook aankondigingen via Twitter kun je een grote groep schaatsers enthousiast krijgen voor je merk!

Verbind je merknaam aan een challenge

Op SchaatsApp.nl zijn vele challenges actief waarbij schaatsers zichzelf en hun vrienden kunnen uitdagen. Het is mogelijk zo'n challenge te sponsoren waarna je merknaam in de naam verwerkt wordt. Door de challenge te voorzien van een mooie prijzenpot is ook dit een goede manier om positieve associaties met de merknaam op te bouwen!

Banner

Uiteraard is een 'standaard' banner ook mogelijk. Voor het beste resultaat kan een banner gecombineerd worden met een andere actie.

Samenwerken

Heb je een leuk idee voor samenwerking? Laat het gerust weten! We staan altijd open voor goede ideeën!


SchaatsApp.nl op Facebook