Upgrade naar een Groep Op Maat op SchaatsApp.nl

Op SchaatsApp.nl kun je binnen enkele minuten je eigen gratis groep starten. Wil je echter nóg meer uit je groep halen? Upgrade dan naar een Groep Op Maat! Voor een zeer scherpe prijs kun je je groep hiermee helemaal naar eigen smaak inrichten!

Een Groep Op Maat is ideaal voor bedrijfsteams welke zich voorbereiden op een evenement of anderszins schaatsen inzetten om de vitaliteit van de medewerkers te bevorderen. Middels een Groep Op Maat kunnen de medewerkers in een herkenbare omgeving elkaars vorderingen volgen. Ook blijven ze automatisch op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de groep.

Vrijblijvende informatieaanvraag

Voordelen van een Groep Op Maat

Naast de al zeer uitgebreide mogelijkheden van de gratis groepen op SchaatsApp.nl profiteer je als Groep Op Maat van de volgende voordelen.

Eigen huisstijl
Eigen huisstijl

Presenteer je groep volgens je eigen huisstijl in de eigen kleurstelling en met je eigen logo.Focus
Focus

Verwijder alle andere SchaatsApp.nl onderdelen van de pagina zodat alleen jouw groep zichtbaar is. Ook is het mogelijk de groep af te schermen zodat deze niet voor anderen zichtbaar is.Maatwerk
Maatwerk

Wanneer de bestaande functionaliteit niet toereikend is kan er ook een maatwerk uitbreiding worden gemaakt (tegen meerprijs).Hiernaast profiteer je uiteraard ook van alle voordelen van de groepen op SchaatsApp.nl, waaronder:

  • Een eigen discussieforum en nieuwsberichtenoverzicht
  • Uitgebreide statistieken van de prestaties van je leden
  • Gadgets voor op de eigen website
  • Mogelijkheid om trainingen in te plannen en een handig overzicht voor (personal)trainers om de vorderingen van de leden te volgen
  • Leden van de groep kunnen makkelijk onderling contact houden en op de hoogte blijven van elkaars prestaties

Voordelen voor deelnemers

Motiveer de deelnemers van je groep door direct hun vorderingen te laten zien.

Deelnemers kunnen uiteraard gebruik maken van alle coole mogelijkheden van SchaatsApp.nl, waaronder:

Prijs en aanmelding

Een Groep Op Maat is al mogelijk voor 33 euro per maand*. Er zijn geen aanmeldingskosten. Het contract wordt automatisch per maand verlengd en heeft een minimumtermijn van drie maanden. Opzeggen kan daarna per einde van de lopende maand. Bij opzegging wordt de groep automatisch omgezet in een gratis groep (zonder de Groep Op Maat-features).

Verdergaande integratie van de bedrijfshuisstijl is ook mogelijk. Zo is het ook mogelijk om de groep via een eigen url beschikbaar te maken (http://bedrijfsnaam.schaatsapp.nl) of zelfs de hele site in bedrijfskleuren te stijlen. Neem gerust even contact voor op.

Aanmelden of neem direct contact op met info@schaatsapp.nl

* de prijs is exclusief BTW en voor groepen tot 100 deelnemers. Neem bij grotere groepen contact op voor de prijs.

SchaatsApp.nl op Facebook