Successen en levels

Daag jezelf uit met SchaatsApp.nl-levels en successen. Hiermee kun je jouw niveau bepalen en jezelf elke keer opnieuw uitdagen.

Deel je successen

Elke keer dat je een nieuw Level behaalt kun je dit automatisch naar Facebook en Twitter laten plaatsen zodat je vrienden kunnen zien hoe goed je bezig bent!

Dit maakt onderdeel uit van SchaatsApp.nl Plus Pakket samen met nog meer leuke features.
Level badge

Levels

Hoe sneller je gaat en hoe langer je achter elkaar kunt schaatsen, hoe hoger je level zal worden.

Je kunt jouw level vergelijken met dat van anderen en met je vrienden en zo eenvoudig zien wie sneller, langer en verder kan schaatsen.

Daag jezelf uit door te kijken naar de opdracht voor het volgende level en probeer hier naartoe te trainen en een level hoger te scoren!Success badge

Successen

Hoe actiever je van SchaatsApp.nl gebruik maakt, hoe meer successen je zult krijgen. Ook als je vaker of op bijzondere momenten schaats krijg je meer successen.

Zo kun je successen behalen door op 1 januari te gaan schaatsen, of juist op je verjaardag. Maar ook een keer midden in de nacht schaatsen levert je een succes op!

In totaal zijn er meer dan 50 verschillende successen die je kunt halen, dus er is genoeg afwisseling en uitdaging! Kun jij ze allemaal behalen?


Bekijk alle te behalen levels

SchaatsApp.nl op Facebook