Live-tracking

Laat vrienden, kennissen en familie rechtstreeks met je meekijken en je aanmoedigen tijdens het schaatsen!

De kaart met je route wordt elke 15 seconde geupdate zodat anderen nagenoeg real-time kunnen zien waar je bent en hoe snel je gaat.Laat je aanmoedigen via Facebook en Twitter

Wanneer je live-tracking activeert wordt er automatisch een berichtje op je Twitter en Facebook geplaatst zodat je vrienden je direct kunnen volgen.

Zodra je vrienden je aanmoedigen (via Facebook, Twitter of de website) zie (en hoor!) je dit in de app zodat je direct in de app kunt zien welke aanmoedigingen je hebt ontvangen.

Dit maakt onderdeel uit van SchaatsApp.nl Plus Pakket samen met nog meer leuke features.

Live-tracking met groepen

Het is mogelijk om meerdere schaatsers tegelijkertijd te volgen. Ideaal voor bedrijven om in één oogopslag te zien waar iedereen zich op een parcours bevindt. Ook leuk als je langs de kant staat en meerdere schaatsers wilt aanmoedigen. Je kunt ze allemaal op één kaart zien bewegen en hun route en snelheid bekijken.

Om dit te gebruiken kun je een gratis groep aanmaken. Zorg dat alle deelnemers zich bij de groep hebben aangemeld (en geaccepteerd zijn) voordat het evenement begint. Op de dag van het evenement kun je eenvoudig de kaart bekijken met alle deelnemers erop die live-tracking hebben geactiveerd!

Om van deze mogelijkheid gebruik te maken hebben alle deelnemers het SchaatsApp.nl Plus Pakket nodig.

Live-tracking vereist internet op je mobiel

Omdat de app met live-tracking constant gebruik maakt van mobiel internet op je mobiel om je actuele positie door te geven, is het belangrijk dat je hier rekening mee houdt. Zeker in het buitenland kan dit anders een heel dure telefoonrekening opleveren. Zorg er dus altijd voor dat je live-tracking alleen activeert wanneer je hier goed naar gekeken hebt en bij je telefoonprovider hebt geinformeerd wat de kosten zijn van het datagebruik in het buitenland.

Live-tracking en privacy

Met live-tracking kunnen anderen je via internet volgen en op elk moment precies zien waar je bent. Hou hier rekening mee en activeer deze optie alleen wanneer je je hiervan bewust bent.

Zodra je de live-tracking functie uit zet of de tijd stopt kunnen anderen niet meer zien waar je bent.

Lees meer over live-tracking.

SchaatsApp.nl op Facebook