De gratis SchaatsApp.nl schaats app


 

Meet en deel je route

De SchaatsApp.nl app is de enige app speciaal gemaakt voor Nederlandse schaatsers. Het is ook de enige sport app ter wereld met Nederlandstalige audiocoaching. Hiermee krijg je elke kilometer of minuut je voortgang en snelheid te horen.

Na afloop van je training kun je je prestaties direct op Facebook en Twitter delen en zo al je vrienden laten weten hoe je het gedaan hebt!


Volg je training met de audiocoach

De Nederlandse audiocoach is uniek in SchaatsApp.nl en helpt je om je (interval)trainingen te volbrengen. Je krijgt te horen wanneer, en met welke intensiteit, je een oefening moet doen.

Elk interval krijg je ook te horen hoe snel je ging samen met andere interessante informatie over je voortgang.

 

 

Kaart met routes en evenementen in de buurt

Omdat SchaatsApp.nl helemaal op Nederlandse schaatsers is gericht kun je eenvoudig naar evenementen, sportwinkels en routes bij jou in de buurt zoeken.

Nadat je een leuke route gevonden hebt kun je deze direct via de app volgen. Je ziet de route uitgestippeld op de kaart zodat je eenvoudig de juiste route kunt schaatsen.


Daag jezelf uit en haal je doel

Met het (optionele) Plus Pakket krijg je nog meer opties tot je beschikking.

Stel een trainingsdoel in en de app coacht je naar je doel toe. Bijvoorbeeld een afstand, tijdsduur, snelheid of aantal kcal.

Of selecteer een vorige tijd van jezelf of een vriend en probeer deze te verbeteren. Je ziet een spookje over de route gaan. Kun jij het spookje voorblijven?

 


Maar er kan nog veel meer! Bekijk ook het overzicht met alle features.

Download de gratis app voor je smartphone